PC reparatie Haarlem servicepunt

Komt u uw pc  liever brengen voor reparatie? dan is dit uiteraard geen probleem. Wij bieden u hulp vanaf ons service center in de waardepolder te Haarlem. Voor de Haarlemmers onder ons, zitten wij naast de Gamma.
Met voldoende parkeer ruimte (gratis) voor de deur bent u makkelijk heen en weer. Onze medewerkers staan van 10:00 tot 19:00 voor u klaar van Ma. t/m vrijdag.Bent u in de buurt en heeft u een vraag? dan kunt u uiteraard gewoon binnen lopen. Wij geven gratis advies. Wilt u eerst kennis maken?, ook geen probleem. Kom gezellig een keer langs.

Wij proberen uw pc of laptop binnen 24 uur te repareren. 90% van alle veel gebruikte onderdelen hebben wij op voorraad zodat wij u snel kunnen helpen.

PC reparatie Haarlem servicepunt

Op ons pc reparatie Haarlem servicepunt repareren zowel hardware als software problemen op. Omdat wij uw computer repareren op onze technische dienst hebben wij vaak al het gereedschap en onderdelen al meteen klaarliggen.

Heeft u bv. een defecte harde schijf of defect geheugen, dan kunnen wij dit voor u vervangen, testen en installeren zodat u weer snel verder kan met uw pc.

Wie krijgt u te spreken

Onze medewerker Sun Cheung is onze Hoofd Technische Dienst op ons servicepunt.
U zal hoogst waarschijnlijk met hem uw reparatie bespreken en hij zal u ook tijdens het reparatie proces op de hoogte houden. Wij houden het graag persoonlijk en gaan graag eerlijk met elkaar om. Vinden wij b.v. dat uw apparaat de reparatie eigenlijk niet meer waard is zullen wij dit ook altijd aan u vermelden zodat u een afgewogen keuze kunt maken.

pc reparatie haarlem servicepunt

Al onze tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!